Ga naar Content

'Supporters voetbalclub Emmen' vernielen ramen IJmuidens café, veel politie bij Telstar-stadion

Een groep circa tien personen heeft vanavond vernielingen aangebracht bij een café aan de Trompstraat in IJmuiden. Volgens meerdere ooggetuigen waren dit supporters van voetbalclub Emmen. Bij de vernielingen raakten geen mensen gewond. 

Foto: Inter Visual Studio

Een groep van ongeveer tien personen heeft vanavond de ramen bij een café aan de Trompstraat in IJmuiden ingeslagen. Volgens meerdere getuigen waren dit supporters van de voetbalclub Emmen en droegen sommigen van hen bivakmutsen. 

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat een aantal personen de ramen van een café in IJmuiden hebben vernield. Er is hierbij niemand aangehouden. "Op dit moment is het nog niet mogelijk duiding bij de verdachten te geven. Daar doen wij nu onderzoek naar."

Voetbalclub Telstar speelt vanavond een wedstrijd tegen de voetbalclub uit Emmen. Vanwege de vernielingen is er rondom het stadion in Velsen-Zuid extra politie op de been. De politiewoordvoerder benadrukt dat dit uit voorzorg is. Bij de vernielingen is niemand gewond geraakt. 

Foto: Inter Visual Studio

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.