Ga naar Content

Politie vindt voortvluchtige vrouw verstopt in koffer

De politie van basisteam West-Haarlemmerweg in Amsterdam hebben een voortvluchtige vrouw op een wel heel bijzondere plek gevonden. Ze zat verstopt in een koffer in een woning. Doordat een agent per ongeluk tegen de koffer stootte werd de vrouw ontdekt. 

Foto: PxHere

De vrouw moest een straf van 74 dagen uitzitten, maar was nog niet aangehouden. Afgelopen dinsdag was de politie al dichtbij haar aanhouding, maar toen ontsnapte ze door van een balkon te springen en weg te rennen. 

Agenten gingen op zoek naar de vrouw. Twee van hen 'in burger', dus zonder een politie-uniform, spotten op woensdag de vrouw in een woning. Omdat ze een dag eerder op bijzondere wijze was ontsnapt, besloot de politie om het pand aan alle kanten dicht te zetten. 

Een aantal agenten ging de woning binnen op zoek naar de vrouw, maar na een volledige ronde door het huis werd zij niet gevonden. Bij de agenten riep dit wel wat verbazing op, want alle uitgangen waren afgezet. Totdat een van de agenten tijdens de zoektocht tegen een koffer stootte en er een gil uitkwam. De vrouw bleek zich verstopt te hebben in de koffer. Ze werd aangehouden en zit nu haar straf uit. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]