Ga naar Content

Wie wil Ingrid naar rolstoeldansen brengen? "Geeft mij een gevoel van vrijheid"

Elke woensdagavond gaat Ingrid Schippers uit Nieuwe Niedorp naar rolstoeldansen in Heerhugowaard. Alleen is de taxi vaak te laat, waardoor zij niet meer mee mag doen aan de les. Rolstoeldansen geeft haar juist het gevoel dat zij een normaal leven leidt, ondanks haar handicap. Ingrid riep de hulp in van NHhelpt om een chauffeur te vinden.

Broer Ryan heeft het te druk om zijn zus elke week te brengen - Foto: NH Media

Ingrid (24) woont, sinds het overlijden van allebei haar ouders, in een speciaal appartement in Nieuwe Niedorp. Haar broer Ryan vertelt dat hun moeder voorheen veel voor Ingrid zorgde, maar dat ze het nu zelf moet doen. "Ik heb een baan en een gezin, dus kan ook niet altijd", legt Ryan uit. "En Ingrid is een zelfstandige dame."

Daarom doet Ingrid nu zelf een oproep om iemand te vinden die haar naar rolstoeldansen kan brengen. "En iemand die in zijn of haar vrije tijd leuke dingen met mij wil doen", vult Ingrid aan. Ze hoopt van harte dat er mensen gehoor geven aan haar oproep en dat ze snel weer op tijd is bij de dansles. "Dat geeft mij een gevoel van vrijheid."

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug. 

 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.