Ga naar Content

Wie helpt Frits aan Le Champion-shirts?

Frits de Groot uit Alkmaar verzamelt shirts van sportvereniging Le Champion, onder meer bekend van de Dam tot Damloop, de halve marathon van Egmond en de Wandel4daagse Alkmaar. Het is nog flink lastig om aan de shirts te komen en daarom roept Frits de hulp in van nhhelpt.nl

Frits houdt bij welke shirts hij nog mist - Foto: NH Media

Frits vindt de shirts niet alleen mooi, Le Champion betekent ook heel veel voor hem. Wanneer hij zelf niet meeloopt, is hij er werkzaam als vrijwilliger.

"Het is één grote familie, je ziet bij elk evenement dezelfde mensen terug. Zonder Le Champion ontbreekt er iets in mijn leven," aldus de verzamelaar.

Collectors items

Daar komt nog bij dat veel van de shirts volgens Frits zeldzaam zijn. "Het zijn collectors items", vertelt hij, "want ze worden maar één keer uitgegeven. Wat er overblijft gaat naar Afrika, dus de shirts zijn bijna niet meer te vinden."

Heb jij een shirtje in de kast liggen wat je niet meer draagt, ga dan naar de oproep van Frits op nhhelpt.nl

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug.