Ga naar Content

Meisje (9) gewond na aanrijding door auto in Hoofddorp

Een meisje van negen jaar oud is vanmiddag aangereden op de Van Marsbergenstraat in Hoofddorp. Zij is daarbij gewond geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot

In een eerdere versie van dit bericht werd vermeld dat het slachtoffer twaalf jaar oud zou zijn. Dit blijkt niet juist te zijn, ze is negen jaar oud. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat er in eerste instantie wat onduidelijkheid was over haar precieze leeftijd.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. Het meisje fietste tussen een aantal geparkeerde auto's de weg op, waarna ze werd aangereden door een automobilist die haar te laat zag, vertelt een woordvoerder van de politie.

Het meisje raakte daarbij gewond. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is nog bezig met verder sporenonderzoek in de Van Marsbergenstraat. 

Foto: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.