Ga naar Content

Man gooit vrouw op grond na aanspreken op agressief gedrag, politie deelt (nu nog onherkenbare) beelden

Een vrouw is op het Centraal Station op de grond gegooid, nadat zij een man aansprak op zijn agressieve gedrag naar een andere vrouw toe. Ook werd het slachtoffer door de man bespuugd. "De verdachte krijgt twee weken om zich te melden. Daarna worden herkenbare beelden getoond", laat de politie in een social post op X weten. 

Foto: NH Media

Op beelden die de politie deelt is te zien dat de man naast drie vrouwen op een bankje op CS zit. Nadat een vrouw hem aanspreekt op gewelddadig gedrag tegen zijn vriendin, staat hij op en grijpt hij de behulpzame vrouw vast aan haar jas en gooit haar hard op de grond. 

De vrouw staat na haar val snel op en loopt samen met de andere twee andere vrouwen naar de agressieve man toe. Daar wordt er nog kort wat geduwd. 

De politie laat weten dat de man twee weken heeft om zich bij het bureau te melden. Doet hij dit niet, dan worden er beelden vrijgegeven waarop hij herkenbaar is. De politie vraagt getuigen zich te melden via de opsporingstiplijn (0800 - 6070) en Meld Misdaad Anoniem (0800 - 7000). 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]