Ga naar Content

De Peiling: haartransplantatie zie ik wel zitten

Het is steeds populairder aan het worden: haartransplantatie. Een dure ingreep die niet zonder risico's is. Zie jij een haartransplantatie wel zitten? Of accepteer je dat je kalend bent of dun haar hebt?

Foto: Adobe Stock

Een haartransplantatie is een ingreep waarbij haarzakjes van het donorgebied, meestal is dit achter op het hoofd, verwijderd en vervolgens getransplanteerd worden naar delen op het hoofd die aan haarverlies lijden.

Een haartransplantatie in Turkije is over het algemeen goedkoper dan een haartransplantatie in Nederland. Toch zijn er in Nederland de afgelopen jaren heel wat zogenoemde haarklinieken bijgekomen, ook in Noord-Holland. 

Zou het iets voor jou zijn om kale plekken op je hoofd "op te vullen" door middel van een transplantatie? Of accepteer je dat je haar dunner aan het worden is en er kaalheid ontstaat? Laat je reactie achter op onze Facebookpagina en praat vanmiddag vanaf 16:30 uur live mee op NH Radio.

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 16.30 uur en 17.00 uur tijdens Vandaag de Dag.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wil praten. Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].