Ga naar Content

Dichter bij het nieuws: Word lid van het nieuwe NH IJmond Whatsapp-kanaal

Wil je alles weten over nieuws uit de IJmond? Vanaf nu kun je lid worden van het Whatsapp-kanaal van NH IJmond. Hier houden we je op de hoogte van de belangrijkste verhalen uit de regio én hoe die tot stand komen. 

Foto: ANP Foto

Onze verslaggevers Loïs, Esmée, Bart en Thomas gaan iedere dag op pad in Beverwijk, Heemskerk, Velsen en Uitgeest om het laatste nieuws en de mooiste verhalen op te duikelen.

Via het Whatsapp-kanaal van NH IJmond laten wij aan jou weten met welk onderwerp wij bezig zijn. Je hoeft niet zelf naar de website of app te gaan, wij appen jou! Het nieuws was nog nooit zo dichtbij.

Ontdekt Loïs bijvoorbeeld dat de nieuwe EK-hit uit Heemskerk komt? Of neemt Bart je mee naar een IJmuidense garage die revalidatiepatiënten enorm helpt, omdat ze er kunnen oefenen met het in- en uitstappen van een auto? Jij weet het al vóór het artikel of item op de site staat.

Wil je lid worden van het NH IJmond-kanaal? Klik dan op je mobiele telefoon op deze link. Als je dat gedaan hebt, klik je rechtsboven op volg en blijf je op de hoogte door de meldingen aan te zetten via het belletje. Het kanaal vind je terug in Whatsapp onder het kopje updates.

💬 Wil je niets missen uit de IJmond?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]