Ga naar Content

Richard van Heulen komend seizoen trainer Telstar Onder 21

Richard van Heulen keert komend seizoen terug als trainer van Telstar Onder 21. Als speler speelde hij maar liefst 294 wedstrijden voor de club uit Velsen-Zuid. Met de aanstelling willen de IJmonders meer invulling geven aan betrokkenheid van oud-spelers bij Telstar. 

Richard van Heulen als assistent-trainer van Lisse - Foto: Marcel van den Bos/Orange Pictures

Van Heulen speelde negen seizoenen voor Telstar. Daarna speelde hij nog voor Almere City FC en FC Lisse.

De 42-jarige was de afgelopen jaren actief als (assistent) trainer van diverse teams bij FC Lisse. “Na een omzwerving via Almere City en FC Lisse ben ik blij om weer terug te zijn op het ‘oude nest’. Ik kijk er naar uit om spelers te helpen de laatste stap te maken naar het eerste elftal en zo een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van zowel het individu alsmede Telstar”, aldus Van Heulen.

"Van Heulen weet als geen ander wat er van talentvolle spelers wordt verlangd om het eerste te halen"

hoofd opleidingen Telstar Rory Roubos

“We zijn blij dat we met voormalig FC Lisse-coach Richard van Heulen niet alleen een ervaren trainer voor Telstar Onder 21 hebben kunnen aantrekken, maar ook iemand die de club buitengewoon goed kent. Richard komt zelf voort uit de jeugdopleiding van Telstar, speelde negen seizoenen voor Telstar 1 en droeg de aanvoerdersband. Daardoor weet hij als geen ander wat er van talentvolle spelers wordt verlangd om het eerste elftal te bereiken", laat hoofd opleidingen Rory Roubos weten. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52