Ga naar Content

Het lijkt wel lente: zonnige dag en amper wind

Wie door de ruiten kijkt ziet waarschijnlijk een blauwe lucht en de zon. Het is namelijk flink zonnig in de provincie, alleen in het noorden en op Texel kan er nog enkele bewolking te zien zijn. Het waait amper en het is rond de acht graden.

Foto: Sjef Kenniphaas

Vanmiddag blijft het mooi, vertelt weerman Jan Visser op NH Radio. "Eerst zal de bewolking zich iets uitbreiden, maar daarna zal de bewolking weer volledig oplossen." Dat hebben we allemaal te danken aan een hogedrukgebied dat over de provincie drijft. "De zon begint al redelijk wat kracht te krijgen, dan merk je echt het verschil met wat we afgelopen tijd gehad hebben", zegt Visser.

Morgen

Komende nacht zullen de temperaturen niet sterk dalen. Morgenochtend kan er wat lichte regen en motregen vallen. "Het is morgen in de ochtend ook bewolkt, in de middag zal dat niet veel veranderen", aldus Jan Visser op NH Radio. Het blijft in de middag wel droog met een matige wind vanuit het zuiden. De temperatuur loopt op tot rond de tien graden.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.