Ga naar Content

Auto's vast in berm na uitwijkmanoeuvre voor ambulance die gewonde fatbiker ophaalt

Een fatbiker is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de kruising van de Sportlaan en Beneluxbaan in Amstelveen. De ambulance kwam met spoed ter plaatse, maar meerdere automobilisten die voor de ambulance aan de kant gingen, kwamen vast te zitten in de berm. 

Drie voertuigen die voor de ambulance aan de kant gingen, zijn vast komen te zitten in de berm - Foto: Inter Visual Studio / Davey Baas

Een auto reed rond 08.30 uur op de kruising van de Sportlaan en Beneluxbaan een fatbiker aan. Omdat de fatbiker gewond raakte, werd er een ambulance opgeroepen, vertelt de politiewoordvoerder aan NH.

In de berm

Toen automobilisten voor deze ambulance de Beneluxbaan vrijmaakten, kwamen twee auto's en een busje in de berm vast te zitten. De politie heeft de hele afrit naar de Sportlaan afgezet en de drie voertuigen uit het zompige gras gehaald. Zojuist is de weg weer vrijgegeven.

De fatbiker was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Hoe het nu met de fatbiker gaat, is onbekend.

Zie hieronder twee foto's van de situatie op de kruising en op de Beneluxbaan.

💬 Wil je iets kwijt?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]