Ga naar Content

Drie personen om het leven bij twee dodelijke ongelukken op A7 en A4

Er zijn vannacht twee zware ongelukken gebeurd in de provincie. Bij een eenzijdig ongeval op de A7 zijn twee mannen overleden van 19 en 27 jaar oud. Bij een ander ongeluk tussen twee voertuigen op de A4 vloog een auto in brand. Daarbij is ook iemand overleden. De snelweg is deels gesloten.

Ongeluk op de A7 - Foto: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter

Het ongeluk op de A7 gebeurde rond 01.50 uur vannacht, ter hoogte van de Noordbeemster. 
Het 27-jarige slachtoffer komt uit Hoorn, en de 19-jarige uit Wervershoof. De derde inzittende, een 26-jarige man die ook uit Hoorn komt, is aangehouden nadat hij een bloedtest moest afleggen. De politie benadrukt dat het nog niet duidelijk is of hij ook de bestuurder was. 

Tekst gaat verder onder de foto

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Een paar uur later, op de A4, is een ander ernstig ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Dit gebeurde rond 03.40 uur ter hoogte van de Weteringbrug. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht.

Een auto vloog door het ongeluk in brand, de bestuurder heeft dit niet overleefd. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

De inzittenden van de andere auto zijn met licht letsel naar het ziekenhuis gebracht. Op dit moment zijn twee rijbanen van de snelweg nog gesloten in verband met het onderzoek.

Zwaar ongeluk op de A4 - Foto: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter