Ga naar Content

Gerelateerde videos

Ria verrast haar dochter met bolderkar: "Wauw, dit gaat me enorm helpen"

Dat het snel kan gaan als je een oproep plaatst op nhhelpt.nl, bewijst de vraag van Ria Gulien uit Diemen. Ze zocht een inklapbare bolderkar voor haar dochter, die kampt met chronische pijnklachten. De bolderkar was snel gevonden en NH Helpt ging mee om de dochter te verrassen.

Op het platform nhhelpt.nl kwam de oproep van Ria Gulien uit Diemen binnen. "Ik zoek een inklapbare bolderkar voor mijn dochter." Die dochter, ook Ria genaamd, woont in Muiden en runt een rondrijdende bloemenservice. "Ze heeft een paar jaar geleden haar enkel gebroken en dat doet haar nog dagelijks pijn. Bij het inladen van de bloemenbus zou een bolderkar haar enorm helpen", aldus moeder Ria.

Een gulle gever - die liever buiten beeld blijft - reageerde op de oproep van Ria. "Heel lief", vertelt Ria. "Ze heeft de bolderkar zelfs naar Diemen gebracht." Vandaag is het tijd om dochter Ria te gaan verrassen. In de video zie je haar reactie. 

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug.