Ga naar Content

Drukke ochtendspits en ongelukken zorgen voor flink wat files

Het is vanochtend druk op de weg. Ongelukken en een drukke ochtendspits zorgen voor meerdere files verspreid door de provincie. Op de A1, de A7, de A8 en de A9 moeten weggebruikers rekening houden met vertraging. 

Foto: AT5 / Luuk Koenen

Op de A1 moeten weggebruikers rekening houden met zo'n twintig extra minuten reistijd ter hoogte van Hilversum vanwege een ongeluk. Ook op de A8 bij Zaanstad, richting Amsterdam, zorgt een ongeluk voor file en een half uur aan extra reistijd. Hier zijn twee rijstroken afgesloten. Wel laat de ANWB weten dat de weg inmiddels weer is vrij gegeven. 

Het ongeluk op de A8 zorgt ook voor drukte op de aansluitende A7. Tussen Hoorn en Zaanstad moeten weggebruikers rekening houden met bijna anderhalf uur vertraging. 

Op de A9 richting Amstelveen staat momenteel rond de twintig kilometer file vanwege de drukke ochtendspits. Dit zorgt voor een klein half uur aan vertraging. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.