Ga naar Content

Medium Thomas voorspelt: wat staat de IJmond in 2024 te wachten?

Nu we het einde van het jaar naderen is het de vraag: wat heeft 2024 voor ons in petto? Medium Thomas Woolthuis weet het als geen ander. Jarenlang was hij woonachtig in IJmuiden én organisator van paranormale beurzen in Beverwijk. Speciaal voor NH duikt Thomas in de laatste vijf dagen van dit jaar in vijf thema's. Wat ziet hij in zijn glazen bol over TATA Steel? Wordt het ooit nog droog? En komt er een einde aan de woningnood in de IJmond? Vanaf 27 december zijn voorspellingen, vandaag stelt Thomas zich voor aan NH.  

Door de lezers van magazine Paravisie werd Woolthuis twee jaar geleden uitgeroepen tot medium van het jaar. Niet iedereen gelooft in zijn paranormale krachten. De man van Spiritueel centrum Samma Saya in Haarlem laat het gemakkelijk van zich afglijden. Naar eigen zeggen vertelt hij niemand wat hij of zij zou moeten doen.

"Ik geef alleen maar aan wat de ene keuze kan betekenen ten opzichte van de andere keuze. Ik ben een aantal jaar geleden geïnterviewd door de Volkskrant. Die vroegen aan mij: 'Ben je echt wel paranormaal?'. Dat weet ik niet, maar ik denk het wel. Ik kreeg daarop de vraag of ik het ook kon bewijzen. Ik kan het niet bewijzen. Wetenschappelijk kan ik niet aantonen dat ik paranormaal ben."

Handvatten

"Ik draaide de vraag vervolgens om en vroeg de journalist of hij een partner had en vroeg: 'Houd je van haar?'. Dat kon hij ook niet bewijzen, maar de liefde was er wel. Zo geldt het ook voor mij. Ik geef mensen alleen maar handvatten door middel van het paranormale en zij moeten zelf weten wat ze ermee doen. Ik doe de komende dagen graag voor NH wat voorspellingen. Ik ga mijn paranormale gaven erop loslaten."

Tips?

Stuur ons jouw tips op [email protected]