Ga naar Content

Supervrijwilliger bij De Zonnebloem Donna krijgt een engel als echte oppepper

Haarlemmer Frank Habraken speelde al langer met de gedachte Donna Meerveld in het zonnetje te zetten. Zijn maatje doet zóveel bij De Zonnebloem dat Frank het hoog tijd vond haar daarvoor op een bijzondere manier te bedanken. De actie van NH komt dan ook als geroepen. NH stelt mensen in de gelegenheid een engel in de vorm van een beeldje te schenken aan iemand die veel doet voor anderen. 

Als ze bij De Zonnebloem in Schalkwijk Donna toch niet hadden. Hij moet er niet aan denken. Frank Habraken: ""Donna is een bijzonder hartelijke vrouw die voor iedereen open staat. En het is ook nog eens een hele nijvere bij."

Tekst gaat verder onder de foto.

Frank overhandigt de engel aan de dankbare Donna - Foto: Fred Segaar NH Media

Frank heeft Donna naar zijn huis gelokt met de mededeling dat zij voor de camera van NH een oproep mag doen voor vrijwilligers bij De Zonnebloem. Dan weet hij zeker dat ze komt. Het kan nooit kwaad gratis reclame te maken voor de landelijke vereniging die zich inzet om mensen met een fysieke beperking betrokken te houden bij de maatschappij.

Lief

Dat Frank haar bij aankomst liefdevol toespreekt en haar de engel overhandigt, overvalt én raakt Donna. Ze houdt er eigenlijk niet zo van in de schijnwerpers te staan. Maar deze blijk van waardering vindt ze toch erg leuk. "Heel lief van Frank. Zo weet je toch weer waar je het voor doet", zegt Donna, die door ziekte een tijdje uit de running is geweest. "Dit beeldje is voor mij echt een oppepper."

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]