Ga naar Content

Weer een ongeluk op N203: auto botst op vrachtwagen

Op de N203 botste rond 14:00 een auto tegen een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van van station Krommenie-Assendelft. De bestuurder haalde de vrachtwagen in, maar ging te vroeg naar rechts en kwam tegen de vrachtwagen aan. Vanochtend ging het ook al mis op de N203, toen kantelde een vrachtwagen.

Foto: Inter Visual Studio

Door deze botsing raakte de bestuurder de controle over het stuur kwijt en reed tegen de vangrail. Vervolgens botste de vrachtwagen weer tegen auto.

De botsingen zorgden vooral voor veel blikschade: "Er is een sleepwagen ingeschakeld om de personenauto weg te slepen", laat een politiewoordvoerder weten. De vrachtwagen raakte ook beschadigd maar de chauffeur kon zelfstandig wegrijden na het ongeluk. 

De automobiliste is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk ontstond er veel file uit de richting Uitgeest.

Gekantelde vrachtwagen

Eerder op de ochtend ging het ook al mis op de N203. Rond 9:15 kantelde een vrachtwagen op de weg, waarna de N203 in beide richtingen werd afgesloten. Inmiddels is de weg vrij. Niemand raakte gewond en de vrachtwagen lekte geen diesel.

Lees ook