Ga naar Content

Middelbare scholen regio Haarlem sluiten de deuren vanwege storm Ciarán

Scholen in de regio Haarlem sturen hun leerlingen en leraren vandaag eerder naar huis. Dit vanwege de veiligheidsrisico's die storm Ciarán met zich meebrengt.

Het gaat onder andere om het Mendelcollege. Daar wordt op de website van de school het volgende vermeld: 'De weersvoorspellingen voor vandaag zijn niet best. De lessen vanaf 12.00 uur komen daarom te vervallen. De school sluit om 14.00 uur zodat ook al het personeel veilig naar huis kan. Voorzichtig vandaag allemaal!'

Bij het Hartenlust in Bloemendaal staat op de site te lezen dat de lessen vanaf 12.10 uur komen te vervallen vanwege de storm. Datzelfde geldt voor Eerste Christelijk Lyceum in Haarlem. De scholieren hebben daar vier uur les vandaag. Ook de leerlingen van het Spaarne College mogen rond 12 uur naar huis. De Vrijeschool Kennemerland sluit eveneens eerder de deuren.

Tekst loopt door na de foto. 

Het Mendelcollege in Haarlem - Foto: NH Nieuws

Bij het Sancta Maria Lyceum in Haarlem krijgen de leerlingen nog een uurtje langer les. Zij mogen de school om 13.00 uur verlaten. Bij het Atheneum College Hageveld in Heemstede zijn zelfs alle lessen vandaag komen te vervallen. 

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]