Ga naar Content

De Peiling: hoe ga jij het liefst op vakantie?

Als je wel eens op een camping komt is het je vast opgevallen: er staan steeds meer campers tussen de tenten. Staat er ook bij jou eentje voor de deur, of kruip je liever ’s avonds je tent in en slaap je heerlijk op een matje op de grond? Wij willen graag van je weten: hoe ga jij het liefst op vakantie? 

Foto: adobe stock

Misschien komt het door programma's als We zijn er bijna, maar kamperen met een caravan of camper wordt steeds populairder onder jongeren.

De organisatie van de Kampeer en Caravanbeurs die woensdag begint onderzocht samen met brancheorganisaties dat tussen 1 januari 2020 en 1 september 2023 het totaal aantal caravans en campers in Nederland met zeven procent toenam.

Jonge kampeerders

Onder jonge kampeerders tot en met 25 jaar steeg het bezit met maar liefst 53 procent en in de categorie 26 tot en met 35 jaar met 35,5 procent.

Hoe ga jij het liefst op vakantie? Heb je een caravan en vind je al die campers maar niks, of heb je een camper en ben je daar juist heel blij mee? En hoe was dat vroeger, gingen jullie vroeger altijd kamperen met de tent? En heb je daar mooie herinneringen aan?

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 16.30 uur en 17.00 uur tijdens Vandaag de Dag.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wil praten. Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].