Ga naar Content

NH Sport helpt werkloze profvoetballer met sollicitatie voor nieuwe club

Hoe komt het dat profvoetballer Toine van Huizen geen club heeft? Wat maakt de Peperstraat nou zo bijzonder als finishlocatie van de Dam tot Damloop? En waarom ontbreekt de roemruchte Rugby Club Hilversum in de ereklasse? De antwoorden op deze vragen krijg je vanavond in de tv-uitzending van NH Sport. 

NH Sport van maandag 18 september 2023 - NH Sport/Edward Dekker

Met zijn 33 jaar is Beemsterling Toine van Huizen nog niet aan zijn voetbalpensioen toe. De centtrale verdediger wil zijn profloopbaan na Telstar, Sparta Rotterdam, De Graafschap en FC Dordrecht verlengen met een mooi, nieuw (buitenlands) avontuur. 

Adieu Peperstraat

Niet alleen zijn toekomst is ongewis. Ook is het onzeker of de tienduizenden deelnemers aan de Damloop volgend jaar nog in de Peperstraat in Zaandam kunnen finishen. Dat is best een dingetje, want wat de Champs Élysées voor de Tour de France is, is de Peperstraat voor de Damloop.....

Duidelijk is wel dat in rugbyland recordkampioen RC Hilversum sportief twee stappen terug heeft gezet. Een beslissing die moeilijk en tegelijkertijd onvermijdelijk bleek. 

De eerste NH Sport is op tv om 17.10 uur uitgezonden. Daarna wordt de uitzending elk halfuur herhaald.  

Lees ook