Ga naar Content

Vroeg ontbijten op Formule 1 camping Santpoort-Zuid

Het was al vroeg dag op de Formule 1 camping op het terrein van voetbalclub Terrasvogels in Santpoort-Zuid. Gisteren streken de eerste racefans neer op het terrein. In totaal verwacht de organisatie dat ongeveer driehonderd racefanaten komend weekend zullen kamperen in tenten op de sportvelden. 

Kamperende race fanaten op Formule 1 camping Santpoort-Zuid - NH Nieuws

De meesten van hen gaan per fiets naar Zandvoort. Om acht uur vanmorgen was het al een drukte van belang bij het ontbijtbuffet. De eerste liefhebbers vertrokken al vroeg naar het circuit om niets van de vrije training van de Formule 2 te hoeven missen die om tien uur begon. "Blij dat het begonnen is en vooral blij dat alles staat", zegt organisator Mats Mul van de F1 camping opgelucht.

De camping wordt nu nog bevolkt door enkele tientallen hardcore fans die niets van het racespektakel willen missen, De meeste kampeerders arriveren in de loop van vandaag op de camping aan de Sportlaan in Santpoort-Zuid.

De gasten van de camping worden de komende dagen volledig verzorgd. In een speciale feesttent staan grote schermen waarop de race te zien is voor de mensen die niet voor alle dagen een ticket hebben kunnen bemachtigen.

Volg het nieuws rondom de Grand Prix Formule 1 in Zandvoort bij NH ook via:

  • TV:  vrij-za-zo vanaf 17.10 uur Zandvoort Update (wordt elk half uur herhaald)
  • Radio: vrij-za-zo met updates en live verslaggeving
  • Social Media: Facebook, YouTube, Instagram      
  • Foto's of tips: mail ze naar [email protected]!

Tips?

Stuur ons jouw tips op [email protected]