Ga naar Content

Rens, Jaïr & Ome Uncle - Het Nachtorkest

Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, neemt het liefst alle risico’s. Ze houden niet aan genres vast en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe.

Rens, Jaïr & Ome Uncle - deelnemer Regio Songfestival - Foto: Kate Hummel

Wie zijn Rens, Jaïr & Ome Uncle

Muziek staat centraal bij het 'vunzigste trio uit Amsterdam', zoals ze zichzelf omschrijven. Rens Weijenborg , Jaïr Darnoud en David Verschuren zijn in de eerste plaats vrienden. Maar ook als uitgaan of een terrasje pakken, gaat het al snel over nieuwe nummers. Tijdens hun live shows strooien ze als jonge honden met energie en ontwapenen ze de zaal met hun vrolijke bravoure. Hun doel: je te laten lachen, te zweten en bovenal al je zorgen te vergeten.

                    Stem nu op je favoriete artiesten!

Kijk hier de uitzending over Rens, Jaïr & Ome Uncle

Dit zijn Rens, Jaïr & Ome Uncle - NH Nieuws

Luister hier Het Nachtorkest

Wie mogen door? Stem nu!

Wie van de 8 kandidaten maken volgens jou de meeste kans om de landelijke finale te winnen? Stel jouw favoriete top 3 samen! De artiesten die uiteindelijk de meeste stemmen hebben, treden eind oktober live op voor een deskundige jury. Die beslist wie op 4 november de Noord-Hollandse eer hoog gaat houden tijdens de landelijke finale in Utrecht.