Ga naar Content

Kimberly - Zou jij me alles willen geven

Kimberly Hennipman is een echte feestzangeres. Als ze komt optreden, heeft ze een duidelijk doel: de aanwezigen blij maken. Of dat nu studenten, ouderen of gehandicapten zijn, ze voelt zich overal thuis.

Kimberly - deelnemer Regio Songfestival - Foto: Kimberly Hennipman

Wie is Kimberly

Al bijna 40 jaar zingt Kimberly. De geboren Wieringerwaardse ruilde het vlakke Noord-Holland lange tijd in voor de bergen van Duitsland en Oostenrijk, waar ze veel in hotels optrad voor Nederlandse gasten. Nu ze op 58-jarige leeftijd weer terug in de provincie is, rijdt ze vanuit Den Helder nog steeds het hele land door om op te treden. En daar wordt ze zelf net zo blij van als haar publiek. "Ik ben dankbaar dat ik dit nog steeds kan en mag doen.

En ze is ambitieus: "Ik hoop dat ik die ene stap toch eens verder kan maken, altijd heeft mijn gezin op de eerste plaats gestaan, nu is het mijn beurt!"

                    Stem nu op je favoriete artiesten!

Kijk hier de uitzending over Kimberly

Dit is Kimberly - NH Nieuws

Luister hier naar Zou jij me alles willen geven

Breng nu je stem uit voor het Regio Songfestival

Wie van de 8 kandidaten maken volgens jou de meeste kans om de landelijke finale te winnen? Stel jouw favoriete top 3 samen! De artiesten die uiteindelijk de meeste stemmen hebben, treden eind oktober live op voor een deskundige jury. Die beslist wie op 4 november de Noord-Hollandse eer hoog gaat houden tijdens de landelijke finale in Utrecht.