Ga naar Content

Dean Presley - Kan niet wachten tot de zomer

De grote inspiratiebronnen van Dean Presley zijn artiesten als The Beatles, Bob Dylan en Crosby, Stills, Nash and Young. Hij voelt zich thuis in genres als soft-rock en country, maar voor het Regio Songfestival schreef hij een zomers popnummer.

Dean Presley - deelnemer Regio Songfestival - Foto: Dean Presley

Wie is Dean

Met zijn 18 jaar is de Alkmaarse Dean de jongste deelnemer aan het Regio Songfestival. Hij is een klassieke singer-songwriter, die zichzelf op gitaar begeleidt bij verstilde Engelstalige liedjes. 'You're the One' is zijn eerste single. Geschreven met z'n vriendin (zijn muze) in gedachten.

Nederlandstalige nummers schrijven doet Dean normaal niet. Maar toen hij hoorde van het Regio Songfestival, ging hij er voor zitten en rolde er binnen een middag een nummer uit, waarmee hij zich een plaats verwierf bij de uitverkozen kandidaten.

                    Stem nu op je favoriete artiesten!

Kijk hier de uitzending over Dean

Dit is Dean Presley - NH Nieuws

Luister hier naar Kan niet wachten tot de zomer

Breng nu je stem uit voor het Regio Songfestival

Wie van de 8 kandidaten maken volgens jou de meeste kans om de landelijke finale te winnen? Stel jouw favoriete top 3 samen! De artiesten die uiteindelijk de meeste stemmen hebben, treden eind oktober live op voor een deskundige jury. Die beslist wie op 4 november de Noord-Hollandse eer hoog gaat houden tijdens de landelijke finale in Utrecht.