Ga naar Content

Het Verbondt - Digitale Serenade

Vrolijke nederpopnummers- over hedendaagse onderwerpen, aangekleed met sax- en gitaarsolo’s en met vleugjes funk en rock waar nodig. Dat recept brengt Het Verbondt in 2022 tot in de finale van de Popprijs van Amstelland. Hun dansbare nummers zijn catchy en energiek; net als hun liveshows.

Het Verbondt - deelnemer Regio Songfestival - Foto: Het Verbondt

Wie vormen Het Verbondt

De jonge bandleden, tussen de 19 en 24 jaar oud, kennen elkaar van de middelbare school en de contacten die daaruit ontstaan. Ze wonen in Amstelveen, Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel. In die laatste plaats zijn ze het meest te vinden, want daar is hun oefenruimte; op het erf van de opa en oma van Bjarn van den Berg. Hij is, naast de zanger en het gezicht van de band, ook de tekstschrijver. Hij maakt er ook schetsmatig muziek bij, waarna de bandleden het verder uitwerken.

Die bandleden zijn Sergio Spadon, Jeremi Koster (beiden gitaar), Jasper Dekker (drums), Maarten Verhoef (saxofoon) en Milan van Munster (trompet).

                    Stem nu op je favoriete artiesten!

Kijk hier de uitzending over Het Verbondt

Dit is Het Verbondt - NH Nieuws

Luister hier Digitale Serenade

Breng nu je stem uit voor het Regio Songfestival

Wie van de 8 kandidaten maken volgens jou de meeste kans om de landelijke finale te winnen? Stel jouw favoriete top 3 samen! De artiesten die uiteindelijk de meeste stemmen hebben, treden eind oktober live op voor een deskundige jury. Die beslist wie op 4 november de Noord-Hollandse eer hoog gaat houden tijdens de landelijke finale in Utrecht.