Ga naar Content

Plassende buurman ziet naastgelegen huisje in Beets in lichterlaaie

Een huisje gelegen in een huisjespark in Beets is vannacht volledig uitgebrand. De politie gaat er vooralsnog vanuit dat er geen gewonden zijn gevallen, maar heeft nog geen contact kunnen krijgen met de persoon die ingeschreven staat op de woning. 

Bungalow in Beets volledig afgebrand - GOLOCALmedia

Rond 03.20 uur werd de brandweer gewaarschuwd door een oplettende buurman. Hij moest plassen en zag vanaf de wc een oranje gloed buiten. Niet veel later zag hij dat de naastgelegen bungalow volledig in brand stond. 

Brandstichting

Verschillende omwonenden staan NH vanochtend te woord en zeggen geschrokken te zijn van wat er vannacht heeft afgespeeld op hun huisjespark. Volgens een buurman stond het huis al anderhalf jaar leeg. Hij zegt in het duister te tasten hoe de brand is ontstaan: "Het is een raadsel."

Het huisje kan volgens een woordvoerder van de brandweer als verloren worden beschouwd. Het is onbekend hoe de brand is ontstaan. De politie gaat ervan uit dat er bij de brand geen gewonden gevallen zijn, maar zegt dit niet honderd procent zeker te weten. De eigenaar van het huisje hebben ze namelijk nog niet kunnen bereiken. 

Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting zal er nog een forensisch onderzoek verricht worden. 

Foto: GOLOCALmedia