Ga naar Content

Jeroen Weerdenburg - Samen

Een volkszanger wil Jeroen Weerdenburg zich niet noemen. Liever omschrijft hij zijn muziek als Nederlandstalige pop. Maar ontegenzeggelijk is hij schatplichtig aan zangers als André Hazes, van wie hij een groot fan is. Binnen dit genre kiest hij opzettelijk voor de vrolijkere kant, omdat dat de emotie is die hij op zijn publiek wil overdragen.

Jeroen Weerdenburg - deelnemer Regio Songfestival - Foto: Jeroen Weerdenburg

Wie is Jeroen Weerdenburg

Jeroen Weerdenburg is 53 jaar geleden geboren in Amsterdam en woont daar nog steeds. Hoewel hij houdt van zijn werk als kickboks-instructeur, timmert hij daarnaast aan de weg als zanger: "Muziek is een deel van mij en dus iets waar ik me in thuis voel, of ik het nou schrijf, zing of luister. Het liefst zou ik willen dat mijn muziek mensen dat stukje gevoel geeft wat ik erin stop."

Jeroen droomt groot: "Het kersje op de taart zou zijn om met mijn eigen passie bijvoorbeeld een gouden plaat te mogen ontvangen of op nummer 1 in de hitlijsten te staan! WAUW!!!"

                    Stem nu op je favoriete artiesten!

Kijk hier de uitzending over Jeroen

Dit is Jeroen Weerdenburg - NH Nieuws

Luister hier Samen

Breng nu je stem uit voor het Regio Songfestival

Wie van de 8 kandidaten maken volgens jou de meeste kans om de landelijke finale te winnen? Stel jouw favoriete top 3 samen! De artiesten die uiteindelijk de meeste stemmen hebben, treden eind oktober live op voor een deskundige jury. Die beslist wie op 4 november de Noord-Hollandse eer hoog gaat houden tijdens de landelijke finale in Utrecht.