Ga naar Content

Politieteam naar Suriname voor onderzoek naar vermiste Hoofddorper Rishi (48)

Een Nederlands politieteam reist binnenkort af naar Suriname om uit te zoeken wat er met Hoofddorper Rishi Parmesar (48) is gebeurd. De man zou op 18 december vorig jaar vanuit Paramaribo naar Schiphol vliegen, maar zat niet op de vlucht. De politie houdt er rekening mee dat hij om het leven is gebracht.

Rishi Parmesar (48) uit Hoofddorp sinds december vermist - Foto: Politie

De Surinaamse politie heeft inmiddels iemand aangehouden, maar of deze persoon iets rond de vermissing van Parmesar heeft verklaard, is niet bekend. Wel is duidelijk dat Parmesar op 18 december rond het middaguur (plaatselijke tijd) voor het laatst is gezien op het terrein van zijn bedrijf aan de Indira Gandhiweg in Lelydorp. 

Lees door onder foto.

Bedrijfsterrein van vermiste Hoofddorper Rishi Parmesar (48) in Lelydorp, Suriname - Foto: Politie

Zijn laptop, telefoon en bagage zijn nooit gevonden. Wel is op het bedrijfsterrein, een kleine dertig kilometer ten zuiden van hoofdstad Paramaribo, een horloge (zie afbeelding onderaan dit artikel) aangetroffen waarvan de eigenaar vooralsnog onbekend is. De Nederlandse politiedelegatie die binnenkort naar Paramaribo vliegt, zal onder meer forensisch onderzoek gaan doen. 

In de uitzending van Opsporing Verzocht van vanavond doet de politie een getuigenoproep. Ook wordt de Surinaamse gemeenschap, met name in en om Hoofddorp, gevraagd mee te denken over zijn vermissing en informatie over hem en zijn vermissing te delen.

Gevonden horloge op bedrijfsterrein vermiste Rishi Parmesar in Lelydorp, Suriname - Foto: Politie

Nieuws uit Haarlemmermeer 

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlemmermeer. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

💡 Stuur ons jouw nieuwstips naar [email protected]

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via https://www.nhnieuws.nl/haarlemmermeer

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]