Start van hoofdcontent

Hoofddorp

nl

Politie zoekt in water naar nieuwe aanwijzingen dood Steve Mahakena

5 juni 2023, 11.04 uur · Aangepast 5 juni 2023, 12.14 uur · Door Celine Sulsters

Drie maanden na de gewelddadige dood van de 48-jarige tattoo-artiest Steve Mahakena in een appartement aan de Egholm in Hoofddorp gaat de politie de sloten en vijver in de omgeving afzoeken. Aanwijzingen in het onderzoek leiden de politie naar het water. 

Foto: Tatoeëerder Steve Mahakena - NH Nieuws

Dat laat een woordvoerder vanochtend aan NH weten. Waar specifiek naar wordt gezocht, wil hij niet zeggen. "We houden het op sporen." De politie krijgt bij de zoektocht ondersteuning van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen. Hoe lang de zoektocht vandaag gaat duren, is onbekend. 

De woning waar zijn lichaam is gevonden, was niet van Steve. De bewoner trof hem daar op 7 maart rond 11.00 uur zwaargewond aan. Waarschijnlijk heeft voor Steves dood een vechtpartij in de woning plaatsgevonden. Reanimatie mocht niet meer baten. De politie heeft de bewoner gehoord, maar niet aangehouden.  

De dood van Steve bracht heel wat teweeg in Hoofddorp en omgeving. Een inzameling voor de uitvaart van de geliefde tatoeëerder ging door het dak. Veel klanten hebben warme herinneringen aan Steve. Sommigen moesten hun tatoeage nog door hem af laten maken. 

Ook winkeliers die uit winkelcentrum de Symfonie in Nieuw-Vennep, waar Steve zijn tattooshop had, zijn zwaar aangeslagen. NH Nieuws sprak destijds met een paar van hen. 

Winkeliers winkelcentrum De Symfonie rouwen om tatoeëerder Steve - NH Nieuws

Nieuws uit Haarlemmermeer 

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlemmermeer. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

💡 Stuur ons jouw nieuwstips naar [email protected]

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via https://www.nhnieuws.nl/haarlemmermeer

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]