Ga naar Content
Amsterdam

Bloemenzee bij familierestaurant voor doodgestoken Jimmy Schepers

1 juni 2023, 06.59 uur · Aangepast 1 juni 2023, 22.16 uur
Door: AT5 · Foto:

Voor het familierestaurant van de afgelopen zondag doodgestoken Jimmy Schepers is een kleine bloemenzee ontstaan. Zijn familie en vrienden kwamen daar de afgelopen dagen bijeen om hem te herdenken. De 21-jarige Jimmy overleed zondagavond nadat hij werd neergestoken tijdens festival Solid Grooves.  

Lees ook

Op het terras van het restaurant in Oost staan grote tafels voor bloemen, kaarsen en foto's. Het restaurant is voorlopig gesloten.

De fatale steekpartij gebeurde zondagavond tijdens festival Solid Grooves in Westpoort. Familieleden en vrienden van Jimmy riepen eerder deze week op sociale media op om beelden van de steekpartij naar de politie te sturen. "Wij hopen hiermee de moordenaar van ons broertje z.s.m. te achterhalen!", schrijven zijn zussen Jaimy en Kelly op Instagram.

Drie verdachten

De politie heeft drie verdachten aangehouden naar aanleiding van de steekpartij. Twee van hen, Amsterdammers van 20 jaar oud, konden op het festival zelf worden aangehouden. Een derde verdachte werd later opgepakt. De rechter beslist vandaag of de verdachten langer moeten vastzitten.

Bij de steekpartij raakten twee andere mannen gewond. Het gaat om een 22-jarige man uit Nieuwegein en een 24-jarige man uit Amsterdam. Zij zijn allebei buiten levensgevaar.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]