Ga naar Content

Slachtoffer dodelijke steekpartij is 21-jarige Jimmy, inmiddels derde verdachte vast

Het slachtoffer van de dodelijke steekpartij gisteravond op het festivalterrein van Solid Grooves is de 21-jarige Jimmy Schepers uit Diemen. De politie stelt op Twitter dat het voor betrokkenheid bij die steekpartij een derde verdachte heeft aangehouden. 

Foto:

Op het festivalterrein zelf konden gisteren al twee Amsterdamse mannen van 20 jaar worden aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij

Tijdens de steekpartij werden drie mannen neergestoken. Het gaat om een 22-jarige man uit Nieuwegein en een 24-jarige man uit Amsterdam. Het derde slachtoffer, de 21-jarige Jimmy Schepers uit Diemen, overleed later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

'Ruzie om zonnebril'

De Telegraaf meldt dat voorafgaand aan de dodelijke steekpartij een ruzie zou hebben plaatsgevonden over een zonnebril.

Inmiddels roepen familieleden van Jimmy Schepers op sociale media op om beelden van de steekpartij naar de politie te sturen. "Lieve mensen, wij willen iedereen vragen om al het beeldmateriaal van het steekincident gisteravond te sturen. Wij hopen hiermee de moordenaar van ons broertje zo snel mogelijk te achterhalen!'', schrijven zijn zussen op Instagram. 

Net als de familie roept ook de politie op om beeldmateriaal naar ze te sturen. Zij sluiten zich dus hiermee aan bij de oproep van de familie van Jimmy.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]