Ga naar Content

14-jarige jongen van fiets getrapt in Heerhugowaard

Aan de Deimoslaan in Heerhugowaard is gistermiddag rond 14.10 uur een 14-jarige jongen mishandeld door twee anderen. Hij fietste langs het jongerencentrum toen hij van zijn fiets werd getrapt. 

Foto: AT5 / Luuk Koenen

De 14-jarige jongen uit de gemeente Dijk en Waard fietste langst jongerencentrum The Gate toen hij een groepje van vier mannen passeerden. Terwijl hij voorbij fietste, werd hij door één van hen van zijn fiets getrapt.

De jongen werd hierna door twee van hen geschopt en geslagen. Er kwam een auto langs en de bestuurder vroeg zich af wat er aan de hand was. Hierdoor wist de jongen te vluchten voor zijn belagers. Hij raakte licht gewond en is daarvoor behandeld bij de huisarts. 

Jongerencentrum

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het niet duidelijk is of de vier mannen bezoekers waren van het jongerencentrum. De politie heeft een signalement voor twee van de vier mannen, ook de andere twee willen zij graag spreken. 

De eerste verdachte is een man/jongen van ongeveer 1.50 meter lang. Hij droeg een zwarte jas. De tweede verdachte was langer, zo'n 1.75. Hij droeg ook donkere kleding.