Ga naar Content

Bejaarde man zwaar mishandeld na verkeersruzie in Limmen

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in Limmen. Een 72-jarige man uit de gemeente Castricum liep een hersenschudding, een gebroken neus en meerdere kneuzingen op toen hij na een verkeersruzie werd mishandeld.

Foto:

De mishandeling gebeurde op 13 april, de politie komt er nu mee naar buiten. 

Het slachtoffer reed in de auto samen met zijn vrouw. Op een smalle weg haalde hij een groepje fietsers in, waarbij hij een harde dreun tegen zijn achterraam hoorde. Volgens de politie is een fietser waarschijnlijk tegen de auto aan gebotst. De man zette zijn auto stil, waarop de fietser verhaal kwam halen. 

Tekst gaat verder.

Het slachtoffer constateerde dat de fietser niet gewond was, en besloot verder te rijden. Volgens de politie om verdere confrontatie te voorkomen.

Mishandeling

Niet veel later kwam het slachtoffer de fietser opnieuw tegen, dit keer op de Schoollaan in Limmen. Het slachtoffer stond hier geparkeerd toen de fietser nogmaals de confrontatie zocht. Hij sloeg het slachtoffer hierbij hard in het gezicht, waardoor de bejaarde man bewusteloos raakte. 

De fietser is vervolgens op zijn fiets gestapt en weggereden richting de Schoolweg. 

De politie is op zoek naar mensen die de mishandeling hebben gezien, maar nog niet met agenten hebben gesproken. Ze roepen deze mensen op, net als de betrokken fietser, om zich te melden.