Ga naar Content

Supermarkt Zwanenburg al dagen dicht om rioolproblemen: "De stank moet uit het pand"

De vestiging van Dirk van den Broek aan de Dennenlaan in Zwanenburg is al dagenlang gesloten vanwege problemen met het riool. Vorige week klaagden bezoekers al over stankoverlast, waarna de winkel op vrijdag dichtging.  

Dirk van den Broek - Foto: Dirk van den Broek

Dat bevestigt een medewerker van de supermarkt in gesprek met NH. De grote rioolwagen voor het pand laat er geen misverstand over bestaan: er is iets mis met de riolering van de supermarkt. "Die wagen staat er al drie dagen", aldus de medewerker.  

Uit reacties op de (besloten) Facebook-groep Je bent Zwanenburger/Halfwegger als... blijkt dat klanten het vorige week al vonden stinken in de winkel. Sommige Zwanenburgers vragen zich af wanneer ze weer boodschappen kunnen doen.

Een medewerker houdt hen op de hoogte. "We hopen woensdag weer open te kunnen, maar dat hangt helemaal af van of het probleem met de riolering vandaag wordt opgelost. Daarnaast moet de stank uit het pand zijn..."

Lees door onder kaart

Een woordvoerder van de supermarktketen bevestigt dat het om een breuk in de rioleringspijp gaat. "Er wordt hard gewerkt om het op te lossen. Naar verwachting gaan we morgen weer open." 

Rioollucht uit afvoer

Ook een eigenaar van een modeboetiek naast de supermarkt merkt dat er iets met de riolering van de buren aan de hand is, vertelt ze NH desgevraagd. "Soms komt er rioollucht uit de afvoer, maar dat is niet iets van de laatste tijd", vertelt ze.  

Nieuws uit Haarlemmermeer 

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlemmermeer. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

💡 Stuur ons jouw nieuwstips naar [email protected]

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via https://www.nhnieuws.nl/haarlemmermeer

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]