Ga naar Content

Dappere klant Lidl in Hoorn rent overvaller achterna, "totdat hij een flink mes trok"

Op de Lidl in Hoorn is vanavond een overval gepleegd. Ivar Otten, op dat moment klant van de winkel, bedacht zich geen enkel moment en rende de dader achterna. Totdat de man een 'flink mes trok'. "Hij heeft gestoken en zelfs het puntje van mijn jas geraakt."

Man vertelt over achtervolging Lidl-overvaller - GLOCALmedia

Ivar Otten was rond de klok van zeven uur even boodschappen doen aan de Huesmolen in Hoorn, tot hij de Lidl-caissière hard hoorde gillen. "Ik zag vervolgens een man wegrennen en ging er met iemand achteraan. Ik was was best snel bij de overvaller."
 
De dader stond bij zijn fiets om weg te rijden. "Ik wilde hem tegenhouden", zegt Otten, "totdat hij een flink mes trok". "Hij heeft zelfs gestoken en het puntje van mijn jas geraakt. Hij rende daarop weg en is dus helaas ontkomen."
 
In alle haast liet de man bij zijn fiets geld vallen, volgens de heldhaftige man. De politie vraagt nog altijd om naar de man om te kijken. De getinte man is tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 165 meter lang, heeft zwart haar en is gekleed in een zwart trainingspak. Hij is gevlucht op een fiets.
Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.