Ga naar Content

Tweede verdachte schietpartij Muiden aangehouden

De politie heeft vandaag een tweede verdachte aangehouden, die betrokken zou zijn geweest bij het schietincident op gisteren in Muiden. Bij de schietpartij op Koningsdag in het centrum van Muiden raakte één iemand gewond. Drie verdachten sloegen daarna op de vlucht, van hen is er nog één voortvluchtig. 

Schietpartij Herengracht Muiden - Foto: Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

Een 31-jarige man is vrijdagochtend aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij. Eerder werd al een 28-jarige man in een woning aan de Weesperstraat, niet ver van de plek waar het schietincident plaats vond, in zijn woning aangehouden. 

De politie is nog altijd op zoek naar een derde verdachte. In het kader daarvan doet de politie nog steeds bezig met onderzoek en vraagt daarbij getuigen en mensen die beeldmateriaal hebben gemaakt van het schietincident, deze te delen. 

Tekst gaat verder.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Gisteren kreeg de politie kort na 18:00 uur meerdere meldingen van een schietincident aan de Herengracht in het centrum van Muiden. Bij de schietpartij raakte één man gewond. Deze persoon was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis overgebracht en verder behandeld aan zijn verwondingen. 

Lees ook

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]