Ga naar Content

Auto te water na botsing met motor in Vijfhuizen, meerdere gewonden

Bij een ongeluk op een bedrijventerrein in Vijfhuizen zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Rond 17.15 uur botsten op het kruispunt van de Krukas en Motorweg een auto en een motor, waarna de auto een naastgelegen sloot inreed. 

Foto: Inter Visual Studio

Omdat de ernst van de situatie even onduidelijk was, werden uit voorzorg ten minste vier ambulances naar Vijfhuizen gestuurd. Uiteindelijk bleken twee van de drie betrokkenen gewond geraakt, vertelt een woordvoerder van de Veiligheidsregio.

Het gaat om de bestuurder van de motor en diens passagiers. In ieder geval één van hen is zwaargewond geraakt, beiden zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 

Auto sloot in, automobilist ongedeerd

De automobilist die na de klap een naastgelegen sloot inreed, kon ongedeerd uitstappen, laat de woordvoerder weten. "Brandweerduikers hebben nog in en om de auto gezocht, maar niemand gevonden." 

Vanwege de verkeerssituatie (locatie, drukte), de betrokkenen (motor en auto) en omstandigheden (gewonden, auto in sloot) gaat het om een complex ongeval, aldus de woordvoerder. De politie zal daarom onderzoeken wat er precies is gebeurd. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.