Ga naar Content

Gearresteerde man wordt verdacht van dood Blaricumse vrouw

De man die gistermiddag is aangehouden na de vondst van een dode vrouw (34) in een huis in Blaricum, wordt door de politie officieel verdacht van mogelijke betrokkenheid bij haar dood. Dat laat de politie vandaag weten. Een misdrijf wordt niet uitgesloten, het onderzoek naar de zaak loopt nog.

Foto: Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

De vrouw werd gistermiddag gevonden in het huis na een melding over een mogelijk overleden persoon. De politie heeft haar nog proberen te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten.

De politie hield gisteren één verdachte aan. Deze man (33) - volgens buurtbewoners de partner van de vrouw - was op dat moment ook in het huis aanwezig. Hij zit nog vast en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. 

Onderzoek

De dood van de Blaricumse vrouw wordt nog onderzocht. Er wordt onder andere onderzocht hoe de vrouw precies is overleden en welke rol de aangehouden verdachte daar mogelijk bij gespeeld heeft.

De politie vraagt buurtbewoners zich te melden als ze iets gehoord of gezien hebben of mogelijk bruikbare camerabeelden hebben. 

Lees ook