Ga naar Content

Snoei spreekt zich uit na late winst Telstar: "Kom op, we gaan voor de play-offs"

Tegen TOP Oss viel het voor Telstar in de slotseconden gelukkig een keer goed. Glynor Plet zorgde in de blessuretijd voor de 1-0 overwinning. Na afloop van het duel liet Mike Snoei er geen gras over groeien en kondigde aan vol voor de play-offs te willen gaan. 

Mike Snoei: "Kom op, we gaan voor de play-offs" - NH Sport

"Alle wedstrijden van Telstar zijn loodzwaar. Als je uit bij Roda JC speelt, uit bij Helmond Sport speelt en je pakt bijna zes punten, dat had je van tevoren niet verwacht. Ploegen bijten zich ook wel een beetje stuk op dat Telstar", zei Snoei na afloop van de wedstrijd. 

"Dit was zo ver in blessuretijd. Ik dacht niet meer dat hij zou gaan vallen"

Telstar-trainer Mike Snoei

De oefenmeester van de Witte Leeuwen zag ondanks het grote aantal kansen ook vandaag al bijna de bui weer hangen. "Dit was zo ver in blessuretijd. Ik dacht niet meer dat hij zou gaan vallen."

Mike Snoei zag de winnende treffer eigenlijk ook niet meer vallen - NH Sport

Matchwinner

Glynor Plet scoorde al twee en halve maand geen doelpunt voor Telstar, maar tegen TOP Oss was hij dankzij zijn treffer weer eens de gevierde man. "Natuurlijk wil je elke wedstrijd belangrijk zijn en als spits wil je scoren. Als je dan een tijdje niet scoort dan is dat vervelend, want je speelt voor dat moment. Vandaag voelt het weer heel goed"

Glynor Plet: "Als spits moet je altijd scherp zijn" - NH Sport / Frank van der Meijden

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app.

Download on the App StoreOntdek het op Google Play