Simpele driepunter Ajax Vrouwen bij Excelsior, streep door duel VV Alkmaar

Ajax Vrouwen versloeg vanavond met speels gemak rodelantaarndrager Excelsior Rotterdam. Het werd 3-0 in Rotterdam en daarmee blijft Ajax in het spoor van koploper FC Twente. Hun wedstrijd tegen VV Alkmaar werd afgelast wegens de sneeuwval.

Ajax Vrouwen - Foto: Twitter Ajax Vrouwen

Ajax-doelman Lize Kop liet zich in de openingsfase niet verrassen en hield een schot van Kathelyn Hendriks tegen. Uit een corner van de Amsterdammers was het even later wél raak. Quinty Sabajo scoorde van dichtbij uit een rebound: 0-1. Eshly Bakker zag voor rust dat de bal nog op de paal ging.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Bakker was in de tweede helft tweemaal trefzeker. Daarna werd het duel door de vrouwelijke Ajacieden simpel uitgespeeld en eindigde het in 0-3. VV Alkmaar is 26 maart de eerstvolgende tegenstander van Ajax Vrouwen. Telstar Vrouwen speelt komende zondag tegen Feyenoord. Aftrap is 12.15 uur.