Hovocubo verslaat FC Eindhoven simpel in topper

Het is Hovocubo vanavond gelukt om concurrent FC Eindhoven te verslaan. In de eigen sporthal De Opgang werd het 6-3 voor de zaalvoetballers uit Zwaag. Het onderlinge gat op de ranglijst werd daardoor verkleind tot twee punten.

Hovocubo - Foto: Michel Bes

In de eerste helft kwam Hovocubo op voorsprong via Hicham Aklalouch, Zakaria Amrani zorgde vervolgens voor de gelijkmaker.  Lahcen Bouyouzan zette de zaalvoetballers uit Zwaag voor de rust opnieuw op voorsprong: 2-1. In de tweede helft vielen er dus nog zes doelpunten. Illass Bouzit (twee), Appie Attahiri en Aklalouch waren trefzeker namens de regerend landskampioen.

Dave Stet (m) en Mats Velseboer - Foto: Michel Bes

Door de ruime zege blaast Hovocubo de strijd om de eerste plaats weer nieuw leven in. Volgende week is FC Marlène de tegenstander van de ploeg van Sander van Dijk