Telstar Vrouwen deelt late uppercut uit aan VV Alkmaar

De Noord-Hollandse derby tussen Telstar Vrouwen en VV Alkmaar is gewonnen door de Velsenaren. Een late goal van aanvoerder Dominique Bruinenberg leverde de volle buit op: 2-1.

Telstar Vrouwen - Foto: Jan Mulder/Orange Pictures

Camie Mol zorgde na elf minuten onbedoeld voor de openingstreffer. De verdediger van VV Alkmaar werkte de bal achter haar eigen doelman, Puck Louwes: 0-1. Vlak voor de rust werd het gelijk via Judith Roosjen.

Het duel leek op een gelijkspel af te stevenen, maar daar dacht Bruinenberg anders over. Zij maakte in de 85e minuut 2-1 en dat bleek de winnende treffer.