Ga naar Content

Veel brandweerwagens rukken uit voor brand in woning Ursem

In een vrijstaande woning aan de Walingsdijk in Ursem is afgelopen nacht brand uitgebroken. De brandweer was met veel wagens aanwezig. Het is nog niet duidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan. 

Foto: Inter Visual Studio

Op maandagnacht rond 04.00 uur kreeg de brandweer een melding vanwege een brand in een vrijstaande woning aan de Walingsdijk. Inmiddels is bekend dat het vuur rond 8.00 uur onder controle was, meldt de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Meerdere wagens 

Het werd al vrij snel duidelijk dat er geen personen meer in de woning aanwezig waren.  Omdat het een grote brand was, waren er veel brandweerwagens aanwezig. Ook werd er uit voorzorg een wagen voor een pand aan de overkant met rieten dak geplaatst. Dit vanwege mogelijk gevaar van vliegvuur. 

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan in onduidelijk. Er zijn geen gewonden gevallen. Stichting Salvage heeft de bewoners van het huis vannacht opgevangen. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.
Foto: Inter Visual Studio

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.