Ga naar Content

Automobilist gewond geraakt bij botsing met vrachtwagen in Slootdorp

Bij een ongeluk met een auto en een vrachtwagen op de Molenweg in Slootdorp is de automobilist vanochtend gewond geraakt. Door de klap draaide de auto om z'n as en kwam uiteindelijk tegen een brug tot stilstand. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond.

Foto: Inter Visual Studio

Volgens een getuige kwam de auto rond 10.45 uur uit de Nieuwesluizerweg aanrijden en wilde die de Molenweg oversteken. De vrachtwagen zou hem geen voorrang hebben gegeven.

De automobilist is een 80-jarige man uit de gemeente Hollands Kroon. Hij is ter plekke onderzocht en hoefde niet naar het ziekenhuis. Aanvankelijk werd gedacht dat de automobilist bekneld zat, maar dit bleek niet zo te zijn. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar het ongeluk. De weg was al snel weer vrij.

Er gebeuren de laatste tijd regelmatig ongelukken op kruisingen van de Nieuwesluizerweg en de zijwegen. In mei vorig jaar nog, bijvoorbeeld, toen raakte iemand zwaargewond bij een botsing tussen een auto en een vrachtwagen. Afgelopen november raakten drie mensen gewond toen een auto met aanhanger en een bestelbus op elkaar botsten.

Foto: Inter Visual Studio

💬 Wil je niets missen uit de Noordkop?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]