Ga naar Content

16-jarige jongen uit Purmerend opgepakt voor neersteken 19-jarige Amsterdammer op huisfeest

Een 16-jarige jongen uit Purmerend is opgepakt omdat hij een 19-jarige Amsterdammer op een huisfeestje zou hebben neergestoken, dat meldt RTV Purmerend. Eerder waren al acht jongeren van datzelfde feest opgepakt omdat ze gevochten hadden. 

Foto: Inter Visual Studio

Gebeurde in de nacht van 12 op 13 november op de Mosselbaai. "Terugkijkend is er die nacht veel gebeurd", laat een politiewoordvoerder aan RTV Purmerend weten. "Er is gevochten, iemand heeft met een alarmpistool in de lucht geschoten en het slachtoffer is neergestoken."

Hulpdiensten tegengehouden

Bij aankomst werden de hulpdiensten die nacht tegengehouden door een groep jongeren. Uiteindelijk kon het slachtoffer onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis worden gebracht. De dader had zich toen al uit de voeten gemaakt. Het slachtoffer zou hem niet kennen.


De  16-jarige Purmerender wordt donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Het rechercheteam zet het onderzoek voort.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.