Ga naar Content

Jong Ajax wint na kansenfestijn van MVV

In de debuutwedstrijd van trainer Dave Vos heeft Jong Ajax thuis met 4-2 gewonnen van  MVV. Door de winst klimmen de Amsterdammers van de achttiende naar de vijftiende plaats in de eerste divisie.

Dave Vos (m) tijdens zijn eerste wedstrijd voor Jong Ajax - Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

Al na acht minuten voetbal stonden de Amsterdammers met 2-0 voor door goals van Kian Fitz-Jim en Francisco Conceicao. Na  ruim een half uur bracht Sven Blummel de Limburgers terug in de wedstrijd.

Lekker invallen

Kort na het begin van de tweede helft maakte invaller en debutant Mika Godts de derde Amsterdamse treffer van de avond. Nog geen kwartier later kwam MVV voor de tweede keer terug in de wedstrijd door een goal van Jarne Steuckers.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Kansenfestijn

Na de aansluitingstreffer van de bezoekers had Jong Ajax een lastige fase. MVV kreeg kans op kans, maar wist het net niet te vinden. Dankzij keeper Charlie Setford bleef Jong Ajax op de been.

In de blessuretijd besliste invaller Jaydon Banel de wedstrijd. Na een mooie individuele actie schoot hij binnen en bepaalde hij de eindstand op 4-2.

Opstelling Jong Ajax: C. Setfo, Regeer (Jermoumi/60), Aertssen, Gooijer, Baas (Godts/46); Vos; Hlynsson, Fitz-Jim; Conceição (Delgado/73), Lucca, Van Axel Dongen (Banel/46). 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52