Ga naar Content

Wooncomplex Midwoud overvallen, mogelijke dader met rollator snel gepakt

Een wooncomplex voor 55-plussers in Midwoud is vanmiddag overvallen. Er kon al snel een verdachte, een 35-jarige man uit Rotterdam, worden opgepakt. Even verderop kon hij met een rollator en gekleurde koffer worden aangehouden. Er wordt nog onderzocht wat zijn rol bij de overval was. 

Foto: NH Nieuws

Kort na de woningoverval deed de politie een oproep via Burgernet om uit te kijken naar de verdachte. Daarbij werd vermeld expliciet uit te kijken naar een koffer.

Niet veel later werd, een paar honderd meter verderop, een verdachte aangehouden. Een woordvoerder van de politie laat weten onderzoek te doen naar de overval.

De rollator en de felgekleurde koffer waren van het vermoedelijke slachtoffer van de overval. De politie heeft de spullen weer teruggebracht.

Het slachtoffer, een 84-jarige vrouw, maakt het naar omstandigheden goed. De politie laat weten dat de vrouw geen letsel heeft opgelopen, maar dat zij uiteraard erg is geschrokken. 

Foto: NH Nieuws

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.