Ga naar Content

Terugkijken: benefietconcert in Philharmonie voor aardbevingsslachtoffers

Noord-Holland op haar krachtigst: in een rap tempo was er met meer dan twintig belangeloze artiesten en de medewerkers van het Philharmonie in Haarlem een spectaculair benefietconcert opgezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië. In totaal werd er tijdens de eerste telling 41.520 euro opgehaald. NH was hier live bij. 

Foto: NH Nieuws

Er waren optredens door de meest uiteenlopende artiesten, namelijk: Candy Dulfer, Roel van Velzen, Douwe Bob, HAEVN, Veldhuis & Kemper, Trijntje Oosterhuis, Brigitte Kaandorp, Ruben Hein, Cor Bakker, Wasim Arslan, Efe Erdem, Laura Fygi, Leoni Jansen, Ruben Annink, Fay Claassen, DRI3MAN, Royal Dutch Scam & Lo van Gorp, Jason Bouman en Meral Polat.

Daarbij waren er ook een aantal bijzondere samenwerkingen tussen artiesten te horen. De avond werd gepresenteerd door muziekkenner en programmamaker Jan Douwe Kroeske.

Donaties

Via Giro 555 kon er tijdens het concert gedoneerd worden door de kijkers. De opbrengst komt onder andere uit de kaartverkoop en uit de horeca. Tijdens de eerste tussenstand werd er 41.520 euro opgehaald. Hier komt nog de opbrengst uit de horeca bij. 

Bekijk hieronder het concert terug. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]