Ga naar Content
Haarlem

Strandtenten Zandvoort komen weer tot leven: 'Bouw gaat erg snel'

4 februari 2023, 06.15 uur · Aangepast 4 februari 2023, 09.13 uur
Door: Maurice Blaauw · Foto:

"Het is even wennen, maar je verleert het nooit hoor", lacht de Zandvoortse strandtenteigenaar Bas Lemmens. Tijdens de coronapandemie mochten de strandtenten in de winter blijven staan, maar nu moeten de tenten weer helemaal opgebouwd worden en dat is voor sommige eigenaren toch weer even wennen. 

Strand tenten - NH Nieuws

Voor Lemmens is het nog eens extra wennen omdat zijn tent in 2020 helemaal was afgebrand. Vandaag kon hij na meer dan twee jaar eindelijk weer bezig zijn met de opbouw van zijn eigen strandtent: Beachclub 10. “De nieuwe tent bouwt gelukkig snel op. Het begint bij mij nu toch wel echt te kriebelen." Hij hoopt open te gaan op 17 februari. “En als dat niet lukt, dan hoop ik in ieder geval voor 24 februari open te gaan."

Personeeltekort

In alle branches is het op dit moment lastig personeel vinden, zo ook voor de eigenaren van strandtenten. Bij Lemmens zijn ze vooral op zoek naar keukenpersoneel. “Ik denk dat het uiteindelijk wel goed komt. In het begin van het seizoen zit ik krap in mijn personeel, maar verderop in het seizoen komt het wel weer goed."

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]