Ga naar Content

Grote brand uitgebroken in bedrijfspand Schellinkhout, N506 afgesloten

Vannacht is een grote brand aan de Dorpsweg in Schellinkhout uitgebroken in een bedrijfspand met meerdere units. De brand is inmiddels geblust en een paar mensen zijn ter plaatse behandeld.

Brand aan de Dorpsweg in Schellinkhout - Foto: Inter Visual Studio

De eerste melding van de brand kwam om 3:08 uur binnen bij de hulpdiensten. In het pand zaten meerdere units waarvan er een aantal volledig zijn verwoest. Een woordvoerder van de brandweer kon nog niet vertellen hoe veel dit er zijn. Ook zijn er enkele gasflessen ontploft. Een aantal mensen zijn ter plaatse behandeld, niemand hoefde naar het ziekenhuis toe.

De woordvoerder vertelt tegen NH Nieuws dat het nog te vroeg is om te zeggen hoe de brand is ontstaan. Omdat de rook vrij recht omhoog ging, hadden omwonenden volgens haar weinig last van de rookontwikkeling. Wel werd aangeraden om omliggende ramen en deuren gesloten te houden en de automatische ventilatie uit te zetten.

De woningen rondom het pand zijn ongedeerd gebleven. Wel is de N506 afgezet, de politie is op dit moment bezig om de weg op te ruimen.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.
Brand aan de Dorpsweg in Schellinkhout - Foto: Inter Visual Studio

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.